Om os

Gardiner Køge – indenlands som udenlands gardinløsninger

Gardinløsning og gardiner Køge. Gittes Gardin Entreprise ApS blev stiftet i 1994, i de første år var den primære opgave, at udføre gardin projekter til erhvervs indretninger, sidenhen er GGE Home kommet til som varetager det private marked.

Det er blevet til mange spændende projekter igennem tiden både i Grønland, Tyskland, Monaco og selvfølgelig i hele Danmark. Udover funktionelle gardin- samt akustiske løsninger, arbejder jeg også med, at tænke nye måder at bruge gardiner på, f.eks. at skabe den stemning som der ønskes for et rum, kunne være “en loungestemning”, ” en hotelstemning” .

Drejer det sig om indretning med gardiner til erhverv eller privat. Gittes Gardin Entreprise ApS har en fleksibilitet som medvirker til at udfører såvel store som små opgaver på en for kunden betryggende måde.

Danske systuer

Alle gardiner, sengetæpper puder m.m., som forhandles hos Gittes Gardiner Entreprise ApS er special fremstillet på danske systuer.

Producenter

Vi forhandler blandt andet kvadrat, Kinnasand, Designes Guild, Christian Lacroix, JAB, Chivasso, Kobe, Villa Nova, Romo, Pagunette, Silent Gliss, Luxaflex, AH, Aluproff, Niloras.

Derudover forhandler vi også solafskærmning (rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner og persienner) samt gardinstænger. Gittes Gardin Entreprise har egen produktion af jernstænger.
Kontakt os

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om vores løsninger